ebm-papst виграв Environmental Technology Award вдруге

ЭБМ-ПАПСТ Украина 29 серпня 2011 р. о 13:49

У липні 2011 року, в Штутгарті (Німеччина) були оголошені переможці премії Baden-Württemberg Environmental Technology Award. Продукт ebm-papst - знову серед переможців: вентилятор RadiCal ® зайняв друге місце в категорії `Енергоефективність`.
Експерти обрали 20 продуктів з більш ніж 70 поданих заявок. Тринадцять з цих продуктів - у тому числі відцентровий вентилятор нової серії RadiCal ® - це продукти з EC GreenTech технологіями від ebm-papst, за які компанія отримала винагороду в загальній сумі 100 000 євро.
Премією Baden-Württemberg Environmental Technology Award нагороджуються компанії за особливо високі екологічні технології, які роблять великий внесок у збереження ресурсів та охорону навколишнього середовища. У 2011 році призи були вручені в чотирьох категоріях: `Енергоефективність`, `Ефективність матеріалу`, `Скорочення викидів` і `Процес вимірювання та контролю технологій`.
Франц Унтерштеллер (Franz Untersteller), міністр сектора охорони навколишнього середовища, захисту клімату та енергетики Німеччини, впевнений, що екологічні технології будуть ставати усе більш важливими для економіки: `Сьогодні екологічні технології перетворюються на надихаючу силу для економіки не тільки в землі Баден-Вюртемберг, але і у всьому світі. З енергетично ефективними методами і матеріалами продуктів ebmpapst, компанії Баден-Вюртемберга зможуть досягти величезної економії і підвищити свою конкурентоспроможність і, що важливо, реалізуватися на світовому ринку. Ми хочемо, щоб за допомогою цієї екологічної премії стали більш відомими світовому колі саме ті компанії, чиї інновації в області енергозберігаючих та екологічно чистих технологій зарекомендували себе як провідні `.
У 2009 році ebm-papst вже підкорював журі інноваційними осьовими вентиляторами серії HyBlade ®. `Ми раді, що наша нова розробка серед переможців і цього року`, - говорить доктор Бруно Ліндлі (Dr. Bruno Lindl), керуючий директор з досліджень і розробок ebm-papst. `З нашими відцентровими вентиляторами RadiCal ®, ми досягаємо максимальної ефективності енергії в системах вентиляції та кондиціонування повітря`, - додав пан Ліндлі.
Робоче колесо вентиляторів RadiCal ® складається з високопродуктивного композитного матеріалу і є максимально на сьогоднішній момент оптимізованим з точки зору аеродинаміки, що дозволило досягти значного покращення рівня ефективності при мінімумі шумових впливів. Навіть сьогодні, вентилятори RadiCal ® значно перевищують вимоги директив ErP щодо ефективності, які незабаром набудуть чинності в Європі.

Останні новини розділу