У жовтні пройде Міжнародний водний форум «AQUA UKRAINE - 2024»

TRUBA.ua 12 сентября 2024 г. в 20:14

З 15 до 17 жовтня 2024 року в Києві пройде Міжнародний водний форум «AQUA UKRAINE - 2024», присвячений питанням якості води та управління водними ресурсами.

Центральним заходом ділової програми і головним майданчиком для діалогу про тенденції галузі є Науково‑практична конференція «Особливості роботи підприємств ЖКГ, ОСББ, ЖБК та управителів багатоквартирних будинків в період воєнного стану».
Тематика Конференції присвячена найактуальнішим питанням розвитку водопровідно‑каналізаційного господарства та органічно доповнюється іншими заходами програми AQUA UKRAINE з першочергової проблематики у сфері якості води та управління водними ресурсами.

Протягом 20‑ти років AQUA UKRAINE залишається визнаним лідером серед заходів, присвячених питанням забезпечення водними ресурсами, очистки промислових стоків, впровадження найкращих світових стандартів, передових досягнень і технологій водопостачання та водовідведення, запобігання забрудненню водних ресурсів, застосування екологічно чистих технологій водозбереження.

Дата: 15-17 жовтня 2024 року.
Місце проведення: Міжнародний Виставковий Центр, Броварський проспект, 15, м. Київ.

МВЦ має два укриття цивільного захисту, розраховані на 2000 осіб.

Последние новости раздела